28-4. نمونه ای از زنان جهنمی -با اشاره ای به وضعیت زنان در غرب- (تحریم/10)

1. زن و شوهرى که همفکر و همگام در کار خیر هستند. (همچون حضرت على و حضرت زهرا علیهما السلام) «یطعمون الطعام» «1»
2. زن و شوهرى که در خباثت همفکر و همگام هستند. (ابولهب و همسرش) «تبت یدا ابى لهب ... وامرأته حمّالة الحطب»
3. خانوادهاى که مرد خوب؛ امّا زن بد است. (زن لوط و نوح) «کانتا تحت عبدین ...
فخانتاهما» «2»
4. خانوادهاى که مرد بد؛ امّا همسر خوب است. (زن فرعون) «مثلًا للّذین آمنوا امرأة فرعون»
1- زن مىتواند الگوى فساد یا صلاح، در طول تاریخ باشد. ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا ... امْرَأَتَ نُوحٍ وَ امْرَأَتَ لُوط
2- زن در عقیده و عمل آزاد است. وابستگى خانوادگى و اقتصادى و اجتماعى او را مجبور نمىکند. کانَتا تَحْتَ عَبْدَیْنِ مِنْ عِبادِنا ... فَخانَتاهُما
3- خداوند این همه کافر را رها کرده و زن نوح و لوط را گرفته!!! برای این که تمام شرائط هدایت و محیط سالم برای آنها فراهم بود، لکن آنها نخواستند.
4- اراده زیربنا است، نه محیط، نه تربیت، نه اقتصاد، نه جنس زن یا مرد و نه نژاد و نه کتاب و نه شرائط.
5- ما هم تَحْتَ عَبْدَیْنِ مِنْ عِبادِنا هستیم یک عبد رسول خدا (ص) وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ و یکی عقل که عبد خداست. قَالَ الْبَاقِرُ (ع): لمَّا خَلَقَ اللَّهُ الْعَقْلَ اسْتَنْطَقَهُ ثُمَّ قَالَ لَهُ أَقْبِلْ فَأَقْبَلَ ثُمَّ قَالَ لَهُ أَدْبِرْ فَأَدْبَرَ
و ما باید خیانت به عقل و رسول حجة ظاهر و باطن نکنیم. اگر مطلبی را درک کردیم عمل کنیم وگرنه خیانت است به عقل. بعد دیگر فَلَمْ یُغْنِیا. با داشتن عقل هم دیگر او ناجی ما نخواهد بود که قرآن میگوید نُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُمْ وَ أَبْصارَهُم
قال ابن عباس: کانت امرأة نوح کافرة تقول للناس إنه مجنون و إذا آمن بنوح أحد أخبرت الجبابرة من قوم نوح به و کانت امرأة لوط تدل علی أضیافه و کان ذلک خیانتهما لهما و ما بغت امرأة نبی قط و إنما کانت خیانتهما فی الدین و قال السدی: کانت خیانتهما أنهما کانتا کافرتین و قیل: کانتا منافقتین و قال الضحاک: خیانتهما النمیمة إذا أوحی الله إلیهما أفشتاه إلی المشرکین
فِیمَا أَوْصَى بِهِ النَّبِیُّ ص إِلَى عَلِیٍّ ع یَا عَلِیُّ أَرْبَعَةٌ مِنْ قَوَاصِمِ الظَّهْرِ إِمَامٌ یَعْصِی اللَّهَ وَ یُطَاعُ أَمْرُهُ وَ زَوْجَةٌ یَحْفَظُهَا زَوْجُهَا وَ هِیَ تَخُونُهُ وَ فَقْرٌ لَا یَجِدُ صَاحِبُهُ لَهُ مُدَاوِیاً وَ جَارُ سَوْءٍ فِی دَارِ مُقَامٍ.
و به این ترتیب به دو همسر پیامبر اسلام ص که در ماجراى افشاى اسرار و آزار آن حضرت ص دخالت داشتند هشدار مىدهد که گمان نکنند همسرى پیامبر ص به تنهایى مىتواند مانع کیفر آنها باشد، همانگونه که رابطه همسران نوح و لوط، به خاطر خیانت، از خاندان نبوت و وحى قطع شد، و گرفتار عذاب الهى شدند.
و در ضمن هشدارى است به همه مؤمنان در تمام قشرها که پیوندهاى خود را با اولیاء اللَّه در صورت گناه و عصیان مانع عذاب الهى نپندارند.
به هر حال این دو زن به این دو پیامبر بزرگ خیانت کردند، البته خیانت آنها هرگز انحراف از جاده عفت نبود، زیرا هرگز همسر هیچ پیامبرى آلوده به بىعفتى نشده است، چنان که در حدیثى از پیامبر اکرم ص صریحا آمده است،" ما بغت امرأة نبى قط":" همسر هیچ پیامبرى هرگز آلوده عمل منافى عفت نشد"[1].
خیانت همسر" لوط" این بود که با دشمنان آن پیامبر ع همکارى مىکرد، و اسرار خانه او را به دشمن مىسپرد، و همسر نوح نیز چنین بود.
" راغب" در" مفردات" مىگوید:" خیانت" و" نفاق" یک حقیقت است، جز اینکه" خیانت" در مقابل" عهد و امانت" گفته مىشود، و نفاق در مسائل دینى.