22-1.عفت پیشگی بانوان کمک به درمان بیمار دلان (احزاب/32)

امروز که زنان پیامبر نیستند، این آیه براى ما پیام مهم سیاسى دارد و آن این که اگر مسلمانان تقوا دارند نباید در هیچ برخورد و قرارداد و جهتگیرى سیاسى، از خود نرمشى نشان دهند که بدخواهان در ما و منافع ما طمع کنند. مهم آن است که ما خود را نبازیم و چراغ سبزى به بدخواهان نشان ندهیم.
2-فرض کنید در یک اتاق نشسته اید و یک شیشه عطر را باز می کنند و از شما می خواهند بوی عطر را استشمام نکنید. آیا شما می توانید به سلول های بویایی خود امر کنید که بو را استشمام نکنند. آیا این امکان پذیر است؟ یا فرض کنید از مقابل یک رستوران عبور می کنید و بوی غذا فضای اطراف را پر کرده است، آیا می توانید به سیستم عصبی خود بگویید که پیام گرسنگی را ارسال نکند تا شما احساس گرسنگی نکنید؟
حال فرض کنید فردی شدیداً گرسنه است و توانایی تهیه غذا را ندارد، از طرفی غذاهای مختلف را در مقابل او قرار دهیم و او را از خوردن منع کنیم؛ در چنین شرایطی اگر این فرد دست به دزدی برای تهیه غذا بزند آیا قابل سرزنش است؟ آیا انصاف است که انسان گرسنه ای که توانایی تهیه غذا ندارد، نه تنها به او غذا ندهیم بلکه دائماً او را در معرض غذاهای مختلف قرار دهیم و اگر هم دست از پا خطا کرد او را مجازات کنیم؟3- اگر فضای جامعه آلوده به جلوه های جنسی
زنان و مردان باشد در این بین آن کسی که بیش از همه متضرر خواهد شد، زن
است. موجودی که از روحی لطیف و حساس برخوردار است. در این کشاکش تمایلات و
نیازها، اوست که دائما به عنوان یک شیئ دیده می شود و مورد توجه جنسی مردان
مختلف قرار می گیرد که اغلب آن ها خیرخواهانه نخواهد بود.
1- وقتى به زنان پیامبر که بیشترشان پیر و سالخورده بوده و زندگى ساده اى داشتند هشدار داده مىشود که با کرشمه و ناز سخن نگویند، زنان جوان و زیبا باید حساب کار خود را بکنند.
2- با کرشمه سخن گفتن زن، بى تقوایى است. «إِنِ اتَّقَیْتُنَّ فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ»
3-نباید کارى کنیم که حتّى یک نفر دچار گناه و فساد شود. «الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ» و نفرمود «الذین فى قلوبهم»