نور در حرم نور

تفسیر قران در محضر حضرت معصومه سلام الله علیها

نور در حرم نور

تفسیر قران در محضر حضرت معصومه سلام الله علیها

کلمات کلیدی

آخرین نظرات

3 - 21 مومن و فاسق برابر نیستند (سجده/18)

شنبه, ۵ تیر ۱۳۹۵، ۰۲:۳۹ ب.ظ
32:18
۹۵/۰۴/۰۵ موافقین ۰ مخالفین ۰
امیرحسین صفاریان

n21

نظرات  (۷)

۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۱۲ امیرحسین صفاریان
#نکته

 تنها کفّار، مخالف مؤمنان نیستند، افراد فاسق نیز در جبهه‏ى مخالف قرار دارند. مُؤْمِناً ... فاسِقا


۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۱۸ امیرحسین صفاریان
#بیانات
گاهی یک شعارهایی داده میشود، شعارهای به‌ظاهر اسلامی که باطناً اسلامی نیست؛ از جمله‌ی چیزهایی که اخیراً خیلی رایج شده و انسان می‌شنود در نوشته‌ها و در گفته‌ها، «اسلام رحمانی» [است]؛ خب، کلمه‌ی قشنگی است، هم اسلامش قشنگ است، هم رحمانی‌اش قشنگ است؛ امّا یعنی چه؟ تعریف اسلام رحمانی چیست؟ خب، خدای متعال، هم رحمان و رحیم است، هم «اشدّالمعاقبین» است؛ هم دارای بهشت است، هم دارای جهنّم است. خدای متعال، مؤمنین و غیر مؤمنین را یک‌جور به حساب نیاورده؛ اَفَمَن کانَ مُؤمِنًا کَمَن کانَ فاسِقًا لا یَستَوون.(۷) اسلام رحمانی که گفته میشود، قضاوتش در مورد مؤمن، در مورد غیر مؤمن، در مورد کافر، در مورد دشمن، در مورد کافرِ غیر دشمن چیست؟ همین‌طور پرتاب کردن یک کلمه بدون عمق‌یابی، کاری است غلط و احیاناً گمراه‌کننده. بعضی‌ها که در حرفها و نوشتجات و اظهارات این تعبیر «اسلام رحمانی» را به کار میبرند، انسان مشاهده میکند و خوب احساس میکند که این اسلام رحمانی یک کلیدواژه‌ای است برای معارف نشئت‌گرفته‌ی از لیبرالیسم، یعنی آن چیزی که در غرب به آن لیبرالیسم گفته میشود. البتّه تعبیر لیبرالیسم و عنوان لیبرالیسم برای تمدّن غربی و فرهنگ غربی و ایدئولوژی غربی هم تعبیر غلطی است؛ چون واقعاً آنها نه لیبرالند، نه اعتقاد به لیبرالیسم به معنای واقعی کلمه دارند؛ ولی خب حالا یک اصطلاحی است لیبرالیسم. اگر اسلام رحمانی اشاره‌ی به این است، این، نه اسلام است، نه رحمانی است؛ مطلقا.
۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۲۳ امیرحسین صفاریان
#حدیث
ِ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع‏ فِی قَوْلِهِ: أَ فَمَنْ کانَ مُؤْمِناً کَمَنْ کانَ فاسِقاً لا یَسْتَوُونَ‏ قَالَ فَذَلِکَ أَنَّ عَلِیَّ بْنَ أَبِی طَالِبٍ ع وَ الْوَلِیدَ بْنَ عُقْبَةَ بْنِ أَبِی مُعَیْطٍ تَشَاجَرَا- فَقَالَ الْفَاسِقُ الْوَلِیدُ بْنُ عُقْبَةَ: أَنَا وَ اللَّهِ أَبْسَطُ مِنْکَ لِسَاناً وَ أَحَدُّ مِنْکُمْ سِنَاناً- وَ أَمْثَلُ مِنْکَ جُثُوّاً فِی الْکَتِیبَةِ، قَالَ عَلِیٌّ ع: اسْکُتْ فَإِنَّمَا أَنْتَ فَاسِقٌ- فَأَنْزَلَ اللَّهُ‏ أَ فَمَنْ کانَ مُؤْمِناً کَمَنْ کانَ فاسِقاً لا یَسْتَوُونَ- أَمَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ- فَلَهُمْ جَنَّاتُ الْمَأْوى‏ نُزُلًا بِما کانُوا یَعْمَلُونَ‏ فَهُوَ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ ع.
۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۳۵ امیرحسین صفاریان
#حدیث
امام صادق از امام باقر و او از امام سجاد علیهم السلام نقل مى‏فرماید که از دوستى با افراد فاسق پرهیز نما که تو را به لقمه نانى یا کمتر مى‏فروشند (و هرگز وفا ندارند). «3»

2- حضرت على علیه السلام فرمود: گواهى فاسق پذیرفته نمى‏شود. «4»

3- رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: فاسقى که گناه علنى انجام مى‏دهد، غیبت ندارد. «5»

4- پیامبر عزیز اسلام فرمودند: دعوت فاسق را براى مهمانى نپذیرید. «6»


۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۳۹ امیرحسین صفاریان
#نکته

1- اگر کسى هم عقاید را پذیرفت و هم عمل کرد مومن است.

2- اگر کسى نه عقیده داشت و نه عمل کرد، کافر است.

3- اگر کسى عقیده داشت و عمل نداشت فاسق است.

4- اگر کسى عقیده نداشت و ظاهراً عمل کرد منافق است.


۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۴۳ امیرحسین صفاریان
#نکته

پیامبر اسلام (ص) فرمود: نشانه و علامت فاسق چهار چیز است.

1- لغو: چرت و پرت مى‏گوید، اصلًا کارهایش همه‏اش لغو است، کارهاى بیهوده.

2- لهو: یک رگِ عیاشى قوى دارد.

3- دشمنى: با همه در ستیز است، خروس جنگى است به همه مى‏پرد، حتى یک الاغ مى‏آید برود، سنگ پرت مى‏کند، نمى‏دانم با ذغال دیوار خانه مردم را سیاه مى‏کند، بابا حالا این کاندیدا شده رأى نیاورده، یا آورده حالا تو دوستش ندارى چرا با پاشنه کش چشمهایش را در مى‏آورى. یک نفر را مى‏بیند هلش مى‏دهد، بوق مى‏زند، اصلًا ذاتش شرگراست، گرایش به شرّ دارد.

4- بهتان: این را مى‏بینى فلان کاره است. به هر کس مى‏رسد یک چیزى مى‏گوید، این دزد است مادرش چطور، خواهرش چطور است.


۰۵ تیر ۹۵ ، ۱۷:۴۷ امیرحسین صفاریان
#پیشنهاد
به این نکته دقت داده شود که در انتخابات نیز ما باید کمال دقت را انجام دهیم که مبادا شخص فاسق روی کار بیاید و اینی که برخی میگویند مهم نیست چه کسی روی کار بیاید حرف اشتباهی است چرا که قرآن میفرماید مومن و فاسق متفاوتند.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی